VI SOM JOBBAR HÄR


Eva Dahlander auktoriserad hudterapeut.
Efter 25 fantastiska år som aktiv hudterapeut hag jag nu tagit ett steg tillbaka och utför inte längre behandlingar, men jag har fortfarande ett brinnande intresse för hud och hudvård och följer kritiskt utvecklingen inom hud och skönhet.
Kost och näring är också något som intresserar mig mycket och för något år sedan utbildade jag mig till kost-näringsrådgivare.  Mina dagliga långpromenader i naturen är viktiga för mig, men även yoga och att måla Vedic art ger mig ytterligare balans och harmoni.
På äldre dar har jag gift mig med "min" Peter. Med honom kom det fem bonusbarn, och med mina två egna, så kan det numera bli riktigt trångt kring matbordet, men alltid så hjärtligt och trevligt.

Carina Lindroth Broman 
Jag heter Carina och är en person som har nära till skrattet och älskar att dra igång projekt. Min familj består av man och två vuxna söner. När jag i  vuxen ålder fick möjligheten att byta yrkesinriktning var det inte svårt att välja. Jag har varit intresserad av hud/hudvård sedan tonårsacnen. Precis som mitt stora fritidsintresse Golf krävs det uthållighet, nyfikenhet och att gilla utmaningar. Att sedan få den stora glädjen att lära känna människor och komma dem nära är en stor ynnest med jobbet som hudterapeut.

Sandra Göransson auktoriserad hudterapeut.
Utbildad på Gildaskolan 2012 med internationell Cidescoexamen.
Diplomerad i Shellac, fransförlängning och Yumilashes. Certifikat i NBE 500, DeepSkin, Microneedling. Specialutbildad på Exuviance produkter och behandlingar.

Lina Hansson auktoriserad hudterapeut
Uppvuxen i Malmö men lämnade storstaden för 6 år sedan för lantlivet i Glemmingebro. Där bor jag idag tillsammans med min sambo och två barn.  Som person älskar jag att vara kreativ och skapa, vilket har tagit mig till yrket jag har idag.  


Helen Lundh leg. operationssköterska och certifierad injektionssköterska sedan 2007.
Hon har också 14 års erfarenhet av plastikkirurgi på Citadellkliniken, Akademikliniken och Bellakliniken. Det är Helen som utför fillers och Botox behandlingarna och finns hos oss ett par gånger i månaden.

Varmt välkommen!

Eva, Carina , Sandra, Lina & Helen