KLASSISK HUDVÅRD

Varje ansiktsbehandling är unik och anpassas efter dina behov som hudtyp, hudtillstånd och önskemål. Det kan vara att föryngra, skydda, lugna, talgreglera, återfukta, ge energi, djuprengörande, detoxa, mfl.Konsultation - Hudvård
Lär dig förstå din hud och dess behov. En hudterapeut utför en genomgående hudanalys genom att först rengöra/tvätta huden och sedan titta på huden genom en luplampa samt känna på huden "hur den mår". Därefter får du rekommendationer på lämpliga hudvårdsrutiner hemma, samt förslag på vilka hudbehandlingar som är lämpligast för din hud/hudproblem. Ett bra alternativ om du är ny inom hudvård eller är osäker på om du behandlar din hud rätt eller har hudproblem.
30 MIN - 0:-
Vid uteblivet besök debiteras 300:-
Boka tid här.


Exuviance Ansiktsbehandling Basic
30 MIN - 590:-
Utmärkt för Dig med som vill "kicka" igång huden eller för dig som har acne, rosacea, pigment mm. Detta är en behandling som ger snabbt och långverkande resultat. Rekommenderas 6-10 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum för att få ett tydligt resultat. Därefter ca 1 gång/månad.

Rengöring, hudanalys, kemisk peeling, oxygenmask, serum, creme


Exuviance Ansiktsbehandling Glow
45 MIN - 790:-
En mycket effektiv antiage behandling som förebygger och arbetar på solskadad, matt, livlös hy, fina linjer, rynkor, pigment-förändringar, ojämnheter och/eller förstorade porer.
Rekommenderas var 4:e - 6:e vecka, beroende på ålder och behov.

Rengöring, hudanalys, kemisk peeling, guldmask, serum, ögoncreme, creme samt foundation om så önskas.

Exuviance Ansiktsbehandling Relax
75 MIN - 990:-
En avkopplande behandling som fokuserar på en lång avslappnade massage av ansikte, hals och dekolletage.

Passar alla åldrar och hudtyper.

Rengöring, hudanalys, mild kemisk peeling, massage av ansikte/hals/dekolletage och axlar, guldmask, serum, ögoncreme, creme och foundation om önskas.


SUPER-ANTIAGE - ansikte hals, dekolletage
75 MIN - 1200 :-
En mycket effektiv antiage behandling som förebygger och arbetar på solskadad, matt, livlös hy, fina linjer, rynkor, pigment-förändringar, ojämnheter och/eller förstorade porer.
Rekommenderas var 4:de - 6:te vecka, beroende på ålder och behov.

Rengöring, hudanalys, kemisk peeling, masker, serum, creme

Klassisk Ansiktsbehandling inkl brynplock
90 MIN - 990:- 
En djuprengörande ansiktsbehandling för dig som behöver lättare portömning /enstaka milier.
Rengöring, hudanalys, kemisk peeling/ enzympeeling, ånga, lätt portömning, brynplock, mask, serum, ögoncreme, creme och foundation om önskas.


Djuprengörande ansiktsbehandling oren/acne hud
90 MIN - 990:-
Här koncentrerar vi oss på en grundlig djuprengöring. Är utmärkt för Dig som vill bli extra ren och fin. Passar även till dig som har finnar och akne. Minimerar orenheter, överskottstalg och ger en klarare hy.

Rengöring, hudanalys, kemisk peeling, ånga, grundlig portömning, masker, serum, creme

LYX - ansikte, hals, dekolletage
105 MIN - 1390:-
En effektiv, lyxig och avslappnande behandling med antiaging effekt. Intensivt återfuktande och cellförnyande. Ger en nystart till spänd och trött ansiktsmuskulatur.

Rengöring, hudanalys, kemisk peeling, ånga, portömning, brynplock, massage av ansikte/hals/dekolltage och axlar, masker, serum, creme


UPP TILL 19 ungdomsbehandling
60 MIN - 790:-
För dig med oren tonårshy. Detta är en djuprengörande behandling för dig upp till 19 år. Minimerar orenheter och överskottstalg.
Rengöring, hudanalys, kemisk peeling ånga , grundlig portömning, ansiktsmask, serum, dagcreme