ÖGON/ÖRON/MAKE-UP


Färgning Fransar & Bryn
Färgning av fransar                                                                                 250:-/130:-
Färgning av bryn                                                                                      250:-/130:-
Formning av bryn                                                                                    250:-/130:-
Färgning & formning av bryn                                                              390:-/260:-
Färgning av fransar & bryn inkl plockning      490:-/390:-
 Det lägre beloppet gäller i en ansiktsbehandling.

FRANSFÖRLÄNGNING

Fransarna limmas en och en på Dina egna fransar.  Resultatet blir fylligare fransar som efterliknar mascara effekt. Passar även dig som använder linser.  Behandlingen tar ca 2 timmar första gången. Därefter går du var tredje vecka för påfyllnad som tar ca 1-1,5 timme.Tänk på att man ej ska träna eller duscha efter denna behandling.  OBS! Har du fransar sedan tidigare som EJ är utförda hos oss så räknas det som stor påfyllning.

Nytt Set Fransförlängning  120min- 1200:-
Liten påfyllning 75 min - 790:-
Stor påfyllning 90 min - 890:-


Taffy - microblading

Hos oss på H.Y.Hudvårdscenter kan du få naturtrogna ögonbryn gjorda med TAFFY. Detta är original metoden för den världsberömda Microblading-tekniken. TAFFY är ett unikt patenterat, manuellt verktyg som tillsammans med TAFFY-tekniken ger ett otroligt naturtroget resultat.
Behandlingen görs med hjälp av det manuella verktyget som kan liknas vid en penna. En steril engångsnål fästs på verktyget och jag kan imitera hårstrån utan att det känns som en streckkod eller blir för ifyllt. Det finns flera olika storlekar av nålar att välja på och en stor variation av pigment. Detta hjälper oss som är TAFFY-terapeuter att skapa en Micropigmentering efter just dina önskemålUtförandet är mycket skonsamt och utförs oftast under bedövning. Tekniken kan liknas vid en tatuering fast går inte lika djupt ner i huden, utan håller sig till de yttersta hudlagret. Därav håller den i ca 3-5 år. Metoden kallas även Microblading eller 3D-bryn mm.

Att tänka på innan behandlingen:
Dagen innan din TAFFY-behandling bör du undvika: Alkohol och solning. 3 timmar innan behandling ska du undvika: Koffein, ipren eller treo, då dessa ökar genomblödning i huden och försämrar resultatet (alvedon går bra att ta). 
Detta får du inte ha vid behandling: -Tatuering i området sedan innan (Skicka bilder till vår mailadress för bedömning i så fall) -Vara gravid - Äta blodförtunnande mediciner eller receptbelagda krämer i området. -Ha sår, utslag eller eksem på området. -Gjort djupgående hudbehandling i området senaste 2 veckorna (microneedeling, IPL, Laser, kemisk peeling etc.) -Ha någon blodsmittande sjukdom, blödarsjuka eller keloid ärrbildning. OBS: 18-årsgräns!

Nytt sett: 3.990:- (ingår påfyllning inom 90 dagar, bokas vid besöket)
Påfyllning: 1700:- (inom 1-3 år)
Yumi lashes
Pris  1200:-
YUMI LASHES KERATIN behandling är en avancerad teknik som syftar till att förbättra (öka antalet fransar) och lyfta dina egna fransar. Keratinet verkar som en laminering av din egna frans, vårdar och stärker med bla vitamin E och livscykeln blir helt enkelt längre och fransarna ökar i antal/längd och tjocklek. Resultatet är omedelbart och ger glansigare och mjukare fransar som böjs uppåt och varar i 6-12 veckor. Vi kombinerar keratinbehandlingen med att färga dina egna fransar. Nyanserna är flera för att anpassas till just din hudton. Behandlingen är fri från starka kemikalier!
Yumi Lash behandling bör upprepas var 6-12:e vecka för fortsatt resultat då det kommer nya fransar som då oxå behöver nyanseras och lyftas.
Yumi är ingen quick-fix behandling där du omedelbart får ”drömfransarna” MEN för den som vill vårda sina fransar så kommer Yumi att påverka hur dina fransar framöver växer ut då vi töjer fästet att vinklas uppåt.
Yumi är också ett billigare alternativ än fransförlängningar även om resultaten INTE kan jämföras.
Yumi är räddningen för dig som skadat dina fransar med dåliga fransförlängningar.

Varför är Yumi Lashes Keratin dyrare än andra salonger som erbjuder ”Lash Lift”?
Många tror att Yumi Lashes Keratin behandling är synonymt med ”Lash Lift” då man får ett liknande resultat direkt efter behandlingen men de skall INTE förväxlas. ”Lash Lift” är endast en franspermanent!
Yumi Lashes Keratin behandling mättar fransarna med vitaminer och keratin inifrån och efter 2-3 behandlingar (ca 4-6 mån) kan man se att fransarnas kvalité och kvantitet förbättrats. Ett vanligt Lash Lift skadar dina egna fransar och de blir torra och spröda vilket påverkar ett släpp i förtid.

Ibland håller Yumi behandlingen inte som utlovat, varför?
Hormonell obalans i kroppen kan påverka hållbarheten på behandlingens resultat då vi normalt tappar mer hår/fransar.
Tex. Första dagarna av mensen, första perioden av graviditeten, amning, klimakteriet, stress, hormonella läkemedel, läkeprocesser i kroppen etc.
Eller när man inte varit försiktig dom första 24h efter utförd behandling, se skötselråd längre ner.

Hur går behandlingen till och ska jag tänka på något speciellt innan jag kommer till behandlingen?
Du skall komma osminkad och ren till behandlingen.
Använd inte böjtång innan behandlingen.
En behandling tar ca 90 min att utföra och vi börjar alltid med att rengöra dina fransar och ögonlock från fett och dammpartiklar. sedan provar vi ut rätt storlek på silikonformarna efter dina egna fransars längd och ögats storlek. Behandlingen är smärtfri och du kan tryggt ligga blundandes och vila.
Vi fäster fransarna mot silikonformarna och behandlar dem sen i 4 steg. Vi mjukar upp fransarna/fixerar dem/färgar och laminerar dem. Sedan avslutar vi med en extra dos keratin strykning.

 Skötselråd
Efter behandlingen
• Du får inte gå och sova tidigare än 2 timmar efter avslutad behandling då det är den tiden det tar för fixeringen av fransens form att bli stabil. Lägger du dig mot kudden kommer du att påverka fransarnas form och de fixeras i felaktigt läge.
• Du får inte heller röra dina fransar under samma tid då du kan peta dem snett, råkar du av misstag komma åt fransarna så de hamnar i oordning så använder du den silikon borste du får efter behandlingen för att borsta till dem.
• Du bör sova på rygg första natten.
• Fransarna får ej tvättas på minst 24 timmar men helst inte på 48 timmar.
• Du får heller inte träna, bada bastu, sola solarium eller på annat sätt göra så att fransarna utsätts för fukt på minst 24 timmar.
• Undvik kontaktlinser dom närmaste 24h, då man oftast måste använda sig av vätska eller att ögonen tårar sig.

Hygien
Dina ögon och fransar skall tvättas dagligen då våra franskörtlar innehåller demodex kvalster som äter upp fransrötterna och ger ögoninflammationer om körteln täpps igen av smuts så de förhindras att krypa ut nattetid och äta döda hudceller i vårat ansikte.
Tvål/Rengöring innehållande sulfater får ej användas.

Rekommendation
Effekten av keratinbehandlingen förlängs med en vårdande och återfuktande keratinlotion (genomskinlig mascara) som appliceras innan mascara. Mascaran kan med fördel kombineras och verkar som primer när den appliceras innan din vanliga mascara. Kan även användas på ögonbryn.

För vem?
• du har allergi mot mascara
• du som är känslig, behandlingen är allergivänlig och giftfri
• ogillar smink
• svettas i ansiket (tex vid träning)
• vill vara naturligt snygg
• vill vakna vacker
• vill/kan inte ha ögonfransförlängning

MAKE-UP

DAG MAKE-UP

Du får lagt en lätt makeup i neutrala färger på rengjort ansikte.
30 MIN - 550:-

FEST MAKE-UP
Klassikt elegant eller dramatiskt färgstark. Tillsammans skapar vi en ”festligare DIG”.
45 MIN - 700:-


ÖRONHÅLTAGNING

ENLIGT BLOMDAHL

Endast sterilt engångsmaterial används. Alla örhängen är nickelfria. Välj mellan medicinskt titan eller medicinsk plast.
1 hål inkl. örhänge - 390:-
2 hål inkl. örhänge - 590:-
3 hål inkl.örhänge - 690:-