ÖGON/ÖRON/MAKE-UP


Färgning Fransar & Bryn
Färgning av fransar                                                                                 220:-/120:-
Färgning av bryn                                                                                      220:-/120:-
Formning av bryn                                                                                    275:-/120:-
Färgning & formning av bryn                                                              390:-/240:-
Färgning av fransar & bryn inkl plockning      450:-/360:-
 Det lägre beloppet gäller vid ansiktsbehandling


Yumi lashes
Pris  1100:-
YUMI LASHES KERATIN behandling är en avancerad teknik som syftar till att förbättra (öka antalet fransar) och lyfta dina egna fransar. Keratinet verkar som en laminering av din egna frans, vårdar och stärker med bla vitamin E och livscykeln blir helt enkelt längre och fransarna ökar i antal/längd och tjocklek. Resultatet är omedelbart och ger glansigare och mjukare fransar som böjs uppåt och varar i 6-12 veckor. Vi kombinerar keratinbehandlingen med att färga dina egna fransar. Nyanserna är flera för att anpassas till just din hudton. Behandlingen är fri från starka kemikalier!
Yumi Lash behandling bör upprepas var 6-12:e vecka för fortsatt resultat då det kommer nya fransar som då oxå behöver nyanseras och lyftas.
Yumi är ingen quick-fix behandling där du omedelbart får ”drömfransarna” MEN för den som vill vårda sina fransar så kommer Yumi att påverka hur dina fransar framöver växer ut då vi töjer fästet att vinklas uppåt.
Yumi är också ett billigare alternativ än fransförlängningar även om resultaten INTE kan jämföras.
Yumi är räddningen för dig som skadat dina fransar med dåliga fransförlängningar.

Varför är Yumi Lashes Keratin dyrare än andra salonger som erbjuder ”Lash Lift”?
Många tror att Yumi Lashes Keratin behandling är synonymt med ”Lash Lift” då man får ett liknande resultat direkt efter behandlingen men de skall INTE förväxlas. ”Lash Lift” är endast en franspermanent!
Yumi Lashes Keratin behandling mättar fransarna med vitaminer och keratin inifrån och efter 2-3 behandlingar (ca 4-6 mån) kan man se att fransarnas kvalité och kvantitet förbättrats. Ett vanligt Lash Lift skadar dina egna fransar och de blir torra och spröda vilket påverkar ett släpp i förtid.

Ibland håller Yumi behandlingen inte som utlovat, varför?
Hormonell obalans i kroppen kan påverka hållbarheten på behandlingens resultat då vi normalt tappar mer hår/fransar.
Tex. Första dagarna av mensen, första perioden av graviditeten, amning, klimakteriet, stress, hormonella läkemedel, läkeprocesser i kroppen etc.
Eller när man inte varit försiktig dom första 24h efter utförd behandling, se skötselråd längre ner.

Hur går behandlingen till och ska jag tänka på något speciellt innan jag kommer till behandlingen?
Du skall komma osminkad och ren till behandlingen.
Använd inte böjtång innan behandlingen.
En behandling tar ca 90 min att utföra och vi börjar alltid med att rengöra dina fransar och ögonlock från fett och dammpartiklar. sedan provar vi ut rätt storlek på silikonformarna efter dina egna fransars längd och ögats storlek. Behandlingen är smärtfri och du kan tryggt ligga blundandes och vila.
Vi fäster fransarna mot silikonformarna och behandlar dem sen i 4 steg. Vi mjukar upp fransarna/fixerar dem/färgar och laminerar dem. Sedan avslutar vi med en extra dos keratin strykning.

 Skötselråd
Efter behandlingen
• Du får inte gå och sova tidigare än 2 timmar efter avslutad behandling då det är den tiden det tar för fixeringen av fransens form att bli stabil. Lägger du dig mot kudden kommer du att påverka fransarnas form och de fixeras i felaktigt läge.
• Du får inte heller röra dina fransar under samma tid då du kan peta dem snett, råkar du av misstag komma åt fransarna så de hamnar i oordning så använder du den silikon borste du får efter behandlingen för att borsta till dem.
• Du bör sova på rygg första natten.
• Fransarna får ej tvättas på minst 24 timmar men helst inte på 48 timmar.
• Du får heller inte träna, bada bastu, sola solarium eller på annat sätt göra så att fransarna utsätts för fukt på minst 24 timmar.
• Undvik kontaktlinser dom närmaste 24h, då man oftast måste använda sig av vätska eller att ögonen tårar sig.

Hygien
Dina ögon och fransar skall tvättas dagligen då våra franskörtlar innehåller demodex kvalster som äter upp fransrötterna och ger ögoninflammationer om körteln täpps igen av smuts så de förhindras att krypa ut nattetid och äta döda hudceller i vårat ansikte.
Tvål/Rengöring innehållande sulfater får ej användas.

Rekommendation
Effekten av keratinbehandlingen förlängs med en vårdande och återfuktande keratinlotion (genomskinlig mascara) som appliceras innan mascara. Mascaran kan med fördel kombineras och verkar som primer när den appliceras innan din vanliga mascara. Kan även användas på ögonbryn.

För vem?
• du har allergi mot mascara
• du som är känslig, behandlingen är allergivänlig och giftfri
• ogillar smink
• svettas i ansiket (tex vid träning)
• vill vara naturligt snygg
• vill vakna vacker
• vill/kan inte ha ögonfransförlängning

MAKE-UP

DAG MAKE-UP

Du får lagt en lätt makeup i neutrala färger på rengjort ansikte.
20 MIN - 490:-

FEST MAKE-UP
Klassikt elegant eller dramatiskt färgstark. Tillsammans skapar vi en ”festligare DIG”.
45 MIN - 600:-
MAKE-UP KURS
Här får du lära dig att lägga en dagmakeup som framhäver dina egna färger och förstärker din personlighet. Steg för steg går vi igenom alla moment, vi visar och förklarar, och du får själv vara med att lägga makeupen. Du får en mindmap med dig på produkter och vilken teknik som använts.
60 MIN - 825:-


ÖRONHÅLTAGNING

ENLIGT BLOMDAHL

Endast sterilt engångsmaterial används. Alla örhängen är nickelfria. Välj mellan medicinskt titan eller medicinsk plast.
1 hål inkl. örhänge - 275:-
2 hål inkl. örhänge - 450:-